Ga direct naar:Update 1 juni 2018 - 09:30

Vandaag is alweer de laatste dag van de A4D en gelukkig ziet het weerbeeld er goed uit en beloofd het prima wandelweer te worden!
Let op: net als vorig jaar starten en finishen we vandaag bij Blauw-Zwart!! 
Het beloofd een spectaculaire slotdag te worden met veel entertainment! Houd vandaag de Facebook-pagina in de gaten voor de sneak previews!
Mis dit niet en zorg dat je er om 17:30 bent. 
Na het lopen sluiten we de A4D af met verschillende feestelijke activiteiten voor iedereen en krijg je natuurlijk je medaille!  Neem dus gezellig je ouders, broer, zussen en opa en oma mee!
Tot straks bij Blauw-Zwart!!

Klik hier direct door naar onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws.

Organisatie Wassenaarse Avond 4 Daagse

De Wassenaarse Avond4daagse wordt sinds 2008 georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Avondvierdaagse Wassenaar. Deze stichting is voortgekomen uit de Ronde Tafel 51 te Wassenaar, een vereniging die zich onder andere ten doel stelt om bij haar leden het besef te versterken dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen. De stichting Avondvierdaagse Wassenaar heeft geen ander doel dan het jaarlijks organiseren van de Avond4daagse, zonder enig winstoogmerk of nevendoel.

De organisatie probeert ieder jaar routes uit te zetten langs mooie en minder bekende plekken in ons prachtige dorp. Ook proberen we van de Avond4daagse een echt 'event' te maken. We hopen dat dit deelnemers inspireert om vaker te voet door de wereld te trekken en dat het dorpsgenoten motiveert om ook op hun wijze een bijdrage te (blijven) leveren aan het belangeloos organiseren van evenementen. De van trots stralende gezichten van de deelnemers die na vier dagen de medaille in ontvangst nemen vormen onze beloning.

Snelkoppelingen