Ga direct naar:Update maart 2019

De Avond4Daagse in Wassenaar 2019 staat dit jaar gepland van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei.

Op dit moment werken we hard aan de voorbereidingen. Wanneer er meer bekend is zullen we dat als eerste bekendmaken via onze Facebook-pagina. Like ons dus nu om op de hoogte te blijven (of kom terug op deze website om te kijken of er nieuws is).

Klik hier direct door naar onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws.

Organisatie Wassenaarse Avond 4 Daagse

De Wassenaarse Avond4daagse wordt sinds 2008 georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Avondvierdaagse Wassenaar. Deze stichting is voortgekomen uit de Ronde Tafel 51 te Wassenaar, een vereniging die zich onder andere ten doel stelt om bij haar leden het besef te versterken dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen. De stichting Avondvierdaagse Wassenaar heeft geen ander doel dan het jaarlijks organiseren van de Avond4daagse, zonder enig winstoogmerk of nevendoel.

De organisatie probeert ieder jaar routes uit te zetten langs mooie en minder bekende plekken in ons prachtige dorp. Ook proberen we van de Avond4daagse een echt 'event' te maken. We hopen dat dit deelnemers inspireert om vaker te voet door de wereld te trekken en dat het dorpsgenoten motiveert om ook op hun wijze een bijdrage te (blijven) leveren aan het belangeloos organiseren van evenementen. De van trots stralende gezichten van de deelnemers die na vier dagen de medaille in ontvangst nemen vormen onze beloning.

Snelkoppelingen