Ga direct naar:Update 2 mei 2019 

Het inschrijfformulier is vanaf nu beschikbaar. Download m snel en simpel vanaf deze website en print m uit. Alle informatie over kosten en inleveren van ingevulde formulieren staat erop. 

Organisatie Wassenaarse Avond 4 Daagse

De Wassenaarse Avond4daagse wordt sinds 2008 georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Avondvierdaagse Wassenaar. Deze stichting is voortgekomen uit de Ronde Tafel 51 te Wassenaar, een vereniging die zich onder andere ten doel stelt om bij haar leden het besef te versterken dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen. De stichting Avondvierdaagse Wassenaar heeft geen ander doel dan het jaarlijks organiseren van de Avond4daagse, zonder enig winstoogmerk of nevendoel.

De organisatie probeert ieder jaar routes uit te zetten langs mooie en minder bekende plekken in ons prachtige dorp. Ook proberen we van de Avond4daagse een echt 'event' te maken. We hopen dat dit deelnemers inspireert om vaker te voet door de wereld te trekken en dat het dorpsgenoten motiveert om ook op hun wijze een bijdrage te (blijven) leveren aan het belangeloos organiseren van evenementen. De van trots stralende gezichten van de deelnemers die na vier dagen de medaille in ontvangst nemen vormen onze beloning.

Snelkoppelingen